Try out LadyComp (1)

Hij ligt naast mijn bed en elke ochtend gaat het wekkertje. Even temperaturen en klaar! logo_photoshop_2Dit is voorlopig onze manier van anticonceptie: de LadyComp.

Omdat:
– ik liever niet speel met mijn hormonen (door de pil o.a.)
– ik een goed anticonceptie middel wil kunnen aanbevelen
– het apparaat zijn waarde blijft houden, dus de investering (€415,-) is gedeeltelijk terug te krijgen
– ik graag mijn eigen lichaam goed wil leren kennen, ook mijn hormoonhuishouding
– ik nu precies kan zien wanneer ik vruchtbaar ben en wanneer niet, zonder risico’s
– ik niet zelf alles hoef te berekenen of bij te houden

Eén maand later…

Nu is het bijna een cyclus verder. Omdat het apparaat mij moet leren kennen, geeft hij nu heel vaak aan dat ik vruchtbaar ben, dus nu moeten we alsnog even een andere anticonceptie gebruiken. Dat is wel even jammer. Maar het is eenmalig, binnen twee maanden kent de Ladycomp mij goed! Toen ik tegen een technisch probleempje aan liep, ontdekte ik dat ze een goed bereikbare helpdesk hebben. Dat was erg fijn. Ook om er even over te kunnen praten. Gerustgesteld kon ik verder.

Voor een volledig overzicht van mijn cycli moet ik de LadyComp aansluiten op de computer en dan kan ik via de site mijn gegevens volledig inzien en uitprinten of opslaan. Super overzichtelijk! En fijn dat als ik bel, zij ook mijn cycli kunnen inzien en mij dus nog accurater kunnen helpen. Ik had dat overzicht ook wel graag op het computertje zelf gehad. Zodat ik niet internet, inloggen en snoertjes nodig zou hebben. Maar toen ontdekte ik dat ik op het apparaat wel terug kan zien welke metingen op welke datum zijn geweest met de conclusie vruchtbaar of niet. En dat als ik de Ladycomp basic had gekozen, het overzicht in kalendervorm wel op het apparaat zit.

lady4Twee maanden later…

Na mijn menstruatie had ik elke keer rood, en kort na mijn ovulatie groen. Dat was vreemd, hoe kan ik juist nu groen hebben? Ik ben toch juist vruchtbaar na mijn ovulatie tot aan de menstruatie? Nee dus. Check ook deze link heel duidelijk over je vruchtbare dagen:

Ik was verbaasd, bij de conceptie van onze twee kids hielden we dáár rekening mee. Door de juiste informatie van de ladycomp (ik hoefde niet te berekenen of gokken wanneer mijn ovulatie was) snap ik nu veel beter hoe bevruchting werkt. Ik heb het dus al die jaren helemaal niet goed begrepen! Wow! Nu snap ik dat zoveel mensen onvruchtbaar dachten te zijn maar met de Ladycomp wel zwanger raakte doordat je vruchtbare dagen zo duidelijk inzichtelijk zijn. Zie hier. Wauw, 90% zwanger na 3 mnd LadyComp te gebruiken. 

Wil je hem ook bestellen, klik dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *