Hulp

Zowel ik, Gerrieke, als mijn man Johannes, helpen mensen door middel van sessies in Puurity. We zijn geïnspireerd door de methode TPM van Dr. Ed Smith. _MVW6173Waarin we je helpen, de dingen waar je tegenaan loopt, terug te leiden naar situaties uit het verleden. Door Jezus daarin uit te nodigen, komt er bovennatuurlijke vrede, vernieuwt het denken en komt transformatie op gang. (Rom.12:2) Gesprekken IMG-20160320-WA0001kunnen individueel en/of samen met je partner. Ze kunnen digitaal via Skype of live in onze praktijkruimte

De praktijk waar we de sessies doen, is gevestigd in Zwijndrecht. Omdat we ook beschikbaar zijn voor allerlei andere dingen waar een mens tegenaan kan lopen, hebben we er een aparte praktijk van gemaakt. Deze draagt de naam Puurity, omdat we verlangen  hierdoor bij te dragen aan de puurheid in de samenleving en bij mensen het pure boven te halen en te laten stralen! Je hoeft geen specifieke hulpvraag rondom seksualiteit te hebben om bij ons aan te kloppen.


Daarbij bieden we de mogelijkheid voor een intake. Deze is kosteloos en daar mag je vrijblijvend gebruik van maken. De intake kan ook via skype of live. We spreken dan af voor 15-30 minuten, zodat je kan kennismaken en proeven of dit wat voor je is.


Mocht je een andere goede counselor willen, met veel ervaring, bevelen wij van harte Het Jonge Olijfblad in Dordrecht aan, van Jackie van Noort. Mocht je een seksuoloog zoeken: Christelijke hulpzoeker of  NVVS


Hulpmiddel

N.a.v. het spreken voor en met jongeren over seksuele keuzes; heb ik een vragenlijst ontwikkeld. Dit kan een hulpmiddel zijn in een nieuwe boost geven aan je eigen seksualiteit. Zie hiervoor deze pagina.