Colton Dixon vond het moeilijk seks te bewaren

Colton Dixon over seks bewaren tot het huwelijk: ‘Het was niet makkelijk’ – maar het was ‘zinvol om te wachten.’ Colton is een muziek – idool. Hij trouwde en heeft met seks gewacht tot na zijn bruiloft.

Toen ze aankwamen bij het hotel van hun huwelijksreis, vertelden ze in een interview met People, voelde het als een paradijs: “Het was zo nieuw: we kwamen in de kamer en beseften ‘we gaan nu gewoon naast elkaar slapen! Dit is zo cool!’” Colton, die Annie Coggeshall op 8 januari trouwde in Nashville: “Waar we ook heen reisden, we boekten altijd 2 hotelkamers. We wilden rein blijven in dat gebied.”

Het feit dat ze nu een echtpaar waren – en eindelijk het bed gingen delen – duurde even voor dat doordrong. “Er waren veel momenten van ‘Oh, je hoeft niet terug te gaan naar je eigen kamer!’”, zegt de zanger, 24 jaar.” Het maakte het heel speciaal voor ons.”colton-dixon-01-435

Dixon, die nu al zijn elfde seizoen heeft gedraaid in ‘American Idols’ en twee studio-albums in de christelijke hitlijsten bracht, zegt dat hij en Annie, 27 jaar, beiden geloofden in het wachten met seks. Het was de juiste beslissing.

“Het was niet makkelijk!” zegt hij met een lach. “Maar ik geloof dat seks is ontworpen voor het huwelijk en ik wist dat het zinvoller zou zijn om te wachten. Dat was iets waarin ik ben opgegroeid en ik geloof het. Ik geloof de Bijbel, die dit principe uitlegt.” En Annie voegt toe: “Het was niet omdat iemand mij vertelde ‘dit is wat je moet doen’. Diep in mijn hart wist ik dat het de juiste beslissing was. En we zijn erg blij dat we dat deden. We weten dat Gods hand op ons huwelijk is.”

Colton en Annie Dixon gingen hiermee tegen de stroom in. Ze waren rebellen in een wereld waarin seks voor het huwelijk is normaal. Ze kozen ervoor om zichzelf pas volledig aan de ander te geven nadat ze trouwden. Nadat ze de belofte deden die de mooie kwetsbaarheid van hun echtelijke liefde omvat en beschermt. Dat is een manier waarin zij tonen dat hun huwelijk veel meer is dan een contract.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *