Aantrekkelijk zijn

Wat maakt iemand aantrekkelijk of sexy? Waarom voel jij je telkens aangetrokken tot zelfde types? Hoe wordt of waarom ben jij zelf aantrekkelijk? Interessante vragen. Vooral voor singles die een partner zoeken.

Ben jij dat? Dan heb je vast al wel eens een lijstje gemaakt met de kwaliteiten die je in je partner zoekt. Vriendelijk, intelligent, goede humor, leuke familie,… wat staat er bovenaan jouw lijst? Neem even de tijd en schrijf ze op.

Kijk nu eens naar je lijstje. Vraag jezelf, voor elke kwaliteit die er staat, deze belangrijke vraag: “Bezit ik zelf deze kwaliteit?”

Weet je waarom deze vraag zo belangrijk is? En waarom het zo essentieel is als je de juiste partner wilt aantrekken:

Het geheim van de aantrekkingskracht = je trekt aan wat je zelf bent.

Het is best eenvoudig; wordt zelf wat je zoekt in een partner. Of zoals mijn man Johannes zegt: “Je vindt je partner op het ‘niveau’ van waar je nu bent. Als je nog even wacht met een relatie en jezelf de tijd gunt te groeien naar wat je wilt zijn, zal je dat oogsten in een partner van een hoger niveau.” Als je het zelf bent, zal je ook veel makkelijker een partner vinden met die kwaliteiten. Als je het zelf niet bent, ga je een teleurstelling tegemoet. Waarom? Omdat je dan de partners blijft aantrekken die niet hebben wat jij zou willen.

Een voordeel als je zelf bent wat je zoekt; de persoon die de kwaliteiten heeft die jij zoekt, zoekt diezelfde kwaliteiten… en zal ze vinden in jou. Want mensen willen bij gelijkwaardigen zijn, met een zelfde cultuur, zelfde normen en waarden.

Dat is confronterend, want misschien heb jij de vraag; waarom kom ik elke keer de verkeerde jongens/mannen tegen die mij weer seksueel misbruiken? Dan ligt ook hierin het antwoord. Blijkbaar geloof jij dingen over jezelf, op het gebied van seksualiteit, dat klikt met de normen en waarden van deze jongens/mannen.

Heb je wat werk aan de winkel, dan kan je de tijd nemen – nu je wacht op de juiste partner. Je zou jezelf op dat niveau kunnen brengen. Los de dingen op, waar je mee worstelt. Hulp nodig? Probeer een sessie met mij of mijn man; www.puurity.nl Maak het je motto voor deze tijd om een voorbeeld te zijn, van wat jij verlangt te zien in een partner. Want het is absoluut mogelijk een partner te vinden met het hele pakket van wat jij wenst! Ik ben het levende bewijs.

O.a. geïnspireerd door heartsinharmony.com